Tuinkamer

“Omdat de railhoogte maar 17 mm is, kan de rolstoel er prima overheen rijden.”

Tuinkamer afsluitbare schuifwanden

“Wij hebben gekozen voor aluminium afsluitbare schuifwanden met isolatieglas.”

Verasol tuinkamer

“Wij verkozen Verasol® als merk, zeker omdat het een 100% Duits kwaliteitproduct is.”

Tuinkamer op maat

Wilt u graag een tuinkamer op maat laten maken in Zeeland? Dan zit u helemaal goed bij ons. De tuinkamers van Veranda Zeeland zijn beschikbaar in 9 aantrekkelijk geprijsde uitvoeringen en zijn geheel naar uw wens te verkrijgen. Ontdek de vele voordelen van zo'n prachtige buitenruimte in uw tuin of vakantieverblijf en breng meer tijd buiten door op uw terras, aangenaam beschut. Een tuinkamer laat u volop genieten van het buitenleven, zeker als deze helemaal op maat wordt gemaakt en perfect aan uw huis aansluit

Een tuinkamer op maat, uitgerust met kwalitatief glas

Een tuinkamer is een veranda met glazen wanden. Daarmee geniet u bij kouder weer ook van uw overkapping. De mogelijkheden met een tuinkamer zijn ongekend. U geniet elk seizoen van het buitenleven, van de eerste lentezon tot laat in het najaar. Daarnaast bent u aangenaam beschut tegen de wind. Een tuinkamer zorgt voor sfeer en houdt ook uw barbecue en tuinmeubels droog in de natte maanden. Kortom, u beleeft veel voordeel aan deze investering.

Tuinkamer op maat

Volop opties in onze showroom

Wij leveren tuinkamers van het merk Verasol, welke standaard zijn uitgevoerd met duurzame schuifdeuren - volledig afsluitbaar met cilinderslot. De zijwanden zijn standaard voorzien van draaikiepramen. Daarnaast heeft u keuze uit vele verschillende opties om uw tuinkamer volledig naar wens samen te stellen, zoals ledverlichting of een heater voor meer comfort. De veranda's die wij leveren zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Overkappingen van het betrouwbare merk Verasol

Met een tuinkamer op maat geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Bij ons vindt u drie type overkappingen van het merk Verasol: Greenline, Profiline en Highline CUBE. Verasol levert u altijd een passende overkapping naar wens.

  • De Greenline veranda is verrassend compleet en uit te breiden met verschillende opties.
  • Profiline veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is geheel aan te kleden naar uw wensen.
  • De Highline CUBE is met recht een highline. Strak en stijlvol design op hoog niveau. Een moderne veranda in twee inspirerende kleuren met een natuurlijk lichtinval voor optimaal comfort.

Tuinkamer op maat van Veranda Zeeland.

Ontvang advies van onze vakmensen

Veranda Zeeland is gevestigd in Serooskerke. We bieden u te allen tijde perfecte service en garantie en geven het beste advies in het kopen van een tuinkamer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft een tuinkamer op maat? Bezoek dan onze showroom in Serooskerke of vraag direct een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar!

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >