tdm-sliders-carports

“Wij verkozen Verasol® als merk, zeker omdat het een 100% Duits kwaliteitproduct is.”

tdm-sliders-carports2

“De aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding heeft ons echt verrast.”

tdm-sliders-carports3

“Onze carport werd compleet als bouwpakket geleverd!”

Een carport van Verasol biedt het gehele jaar door bescherming voor uw auto.

De carports van Veranda Zeeland zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie van het merk Verasol. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. Een carport overkapping is leverbaar in diverse maatvoeringen in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Natuurlijk kunt u de carport ook voor andere doeleinden inzette, zoals als losse overkapping voor een terras of zwembad.

Een carport kunt u aan het huis of los plaatsen en maakt uw huis en leefruimte groter. In de lente- en zomermaanden is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. In de herfst- en wintermaanden is uw auto beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. Met een carport houdt u de garage ook voor andere zaken, en staat uw auto droog en uit de zon.

 

Comfort met een carport

Ervaar het comfort van een carport aan huis. Een carport biedt namelijk vele voordelen. Zo is uw auto beschut tegen het weer. Hierdoor blijft uw auto niet alleen langer schoon, maar blijft ook de kwaliteit beter behouden. UV-straling is namelijk zeer slecht voor de lak van uw auto. Ook hoeft u in de winter niet of nauwelijks te krabben. Daarnaast hoeft u niet langer in de regen uw boodschappen uit te laden. Als laatste kunt u de aanblik van uw woning met een moderne carport flink verbeteren. De carport is gemakkelijk los te plaatsen, bouwkundige aanpassingen aan uw woning zijn niet nodig, en is eenvoudig zelf te installeren. U kunt ook de experts van Veranda Zeeland de montage voor u uit laten voeren.

De voordelen

Een aluminium carport heeft verschillende voordelen:

  • Luxe en strakke uitstraling
  • Grote overspanningen zijn mogelijk, hierdoor maximaal behoud van lichtinval en leefruimte
  • Licht in gewicht
  • Zeer sterk materiaal
  • Lange levensduur en daardoor duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Bestand tegen vocht, UV-straling en andere weersomstandigheden.

Aluminium carport

Een carport aluminium heeft een moderne uitstraling. Het grote voordeel van aluminium, is dat dit materiaal lang mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft. Aluminium kan namelijk goed tegen uv-straling en is niet gevoelig voor vocht. Daarnaast is een aluminium carport een stijlvolle toevoeging aan uw huis en oprit. 

U kunt kiezen uit verschillende daktypen, zoals polycarbonaat, helder glas of melkglas. Ook een carport camper is mogelijk. De carports worden op maat geleverd en de kosten zijn afhankelijk van de afmetingen en het type dak. Ook het is mogelijk om op een later moment uit te uitbreidingen toe te voegen zoals bijvoorbeeld glazen schuifwanden en/of zonwering. 

Carport bouwen

Wilt u graag een carport kopen of bent u nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Veranda Zeeland via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >