campagne03-2020-verasol-2000x700
campagne03-2020-verasol-2000x700-2
highlinecube

Veranda Zeeland is 2e Paasdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Ieder thuis verdient een echte Verasol®

  • Inspirerende showroom van 800m2
  • Eenvoudig veranda online samenstellen en bestellen
  • Montage door gecertificeerde vaklieden
  • Duitse kwaliteitsproducten van Verasol®

Veranda Zeeland is 2e Paasdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

De impact van het Coronavirus op Nederland wordt steeds groter.

Om u zo goed mogelijk van dienst te blijven, nemen wij in ieder geval tot en met 6 april aanstaande, een aantal preventieve maatregelen om besmettingen te voorkomen.

Meer informatie >

Welkom bij Veranda Zeeland

Veranda Zeeland uit Serooskerke is uw complete en professionele leverancier van veranda’s, tuinkamers, carports en schuttingen. Een veranda of tuinkamer heeft vele voordelen. De populariteit ervan is de laatste jaren enorm toegenomen. Een Verasol® veranda of tuinkamer is betaalbaar en van een perfecte kwaliteit. Daarnaast kunt u een veranda ook ombouwen naar een tuinkamer voor nog meer woonplezier.

Uw complete en professionele leverancier

Veranda Zeeland biedt u drie modellen veranda’s. De Greenline, Profiline en de Highline veranda. Tuinkamers zijn er in aluminium en met glazen schuifdeuren. Naast veranda’s en tuinkamers levert Veranda Zeeland ook carports in diverse modellen en uitvoeringen. Ook behoren kunststof en aluminium schuttingen tot het assortiment. Deze schuttingen zijn bijvoorbeeld ook weer in te zetten als zijwand voor uw veranda of tuinkamer.

Wij nodigen van harte uit voor een bezoek aan onze showroom aan De Stekelweie 2 te Serooskerke. U kunt rekenen op deskundig en vrijblijvend advies.

veranda-typen-2019-greenline
veranda-typen-2019-profiline
veranda-typen-CUBE

Ieder thuis verdient een echte Verasol®

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol® geniet u elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.