2454-verasol-webbanners-campagne10-2000x700
2454-verasol-webbanners-campagne10-2000x7002
c03-2020-verasol-2000x700-01
c03-2020-verasol-2000x700-02
highlinecube

 

Ieder thuis verdient een echte Verasol®

  • Inspirerende showroom van 800m2
  • Eenvoudig veranda online samenstellen en bestellen
  • Montage door gecertificeerde vaklieden
  • Duitse kwaliteitsproducten van Verasol®

Onze showroom is geopend op afspraak, maak nu een afspraak!
Wij zijn daarnaast telefonisch en per mail bereikbaar en nemen offerte- en contactaanvragen in behandeling.

In verband met onze kerstvakantie zijn wij gesloten van 25 december tot en met 4 januari.

Welkom bij Veranda Zeeland

Veranda Zeeland uit Serooskerke is uw complete en professionele leverancier van veranda’s, tuinkamers, carports en schuttingen. Een veranda of tuinkamer heeft vele voordelen. De populariteit ervan is de laatste jaren enorm toegenomen. Veranda Zeeland levert de merken Verasol en BOzARC. Een veranda of tuinkamer van deze merken is betaalbaar en van perfecte kwaliteit. Daarnaast kunt u een veranda ook ombouwen naar een tuinkamer voor nog meer woonplezier. Wij helpen u graag verder voor persoonlijk advies.

Neem contact op >  Bekijk onze vacatures >

Uw complete en professionele leverancier

Veranda Zeeland biedt u meerdere modellen veranda’s van de merken Verasol, bestaande uit de Greenline veranda, Profiline Veranda en de Highline CUBE, en BOzARC. Tuinkamers zijn er in aluminium en met glazen schuifdeuren. Naast veranda’s en tuinkamers levert Veranda Zeeland ook carports in diverse modellen en uitvoeringen. Ook behoren kunststof en aluminium schuttingen tot het assortiment. Deze schuttingen zijn bijvoorbeeld ook weer in te zetten als zijwand voor uw veranda of tuinkamer.

Wij nodigen van harte uit voor een bezoek aan onze showroom aan De Stekelweie 2 te Serooskerke. U kunt rekenen op deskundig en vrijblijvend advies.

greenline veranda van Veranda zeeland
profiline veranda van Veranda zeeland
highline cube van Veranda zeeland

Ieder thuis verdient een echte Verasol®

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol® geniet u elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.

Angebot auf maß

Sie haben eine genaue Vorstellung, welches Terrassendach zu Ihnen passt? Dann können wir direkt mit der Erstellung eines Angebots nach Maß beginnen.