Veranda wit

Glazen wand veranda

Veranda Zeeland opent de deur naar een wereld van licht en ruimte met een prachtige glazen wand, speciaal ontworpen voor uw veranda. Ervaar de elegantie en veelzijdigheid van deze unieke toevoeging, die uw buitenruimte iets extra’s geeft. Laat u betoveren door de eindeloze mogelijkheden die een glazen wand biedt en geef uw veranda een upgrade naar een plek waar u elk seizoen kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

Een glazen wand laat u nog meer van uw veranda genieten

Onze glazen wanden zijn ontworpen om de natuur van buiten naar binnen te halen, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen alle weersomstandigheden. Laat het natuurlijke licht binnenstromen en geniet van een ongehinderd zicht op uw tuin, ongeacht het weer buiten. Of u nu de voorkeur geeft aan een open en luchtig gevoel of een knusse en beschutte ruimte, onze glazen wanden passen zich moeiteloos aan aan uw wensen én uw veranda.

Zowel voor- als zijwanden zijn een optie

De volledige 10 mm dikke veilige glaswanden zorgen voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. De glasschuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar! Ontdek ook zeker de mogelijkheden van een vaste glazen wand of deur voor uw veranda bij ons! 

Glazen wand veranda

Maximaal ontspannen en genieten in uw tuin

Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Veranda Zeeland biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik door te kiezen voor een veranda met glaswanden.

Bezoek onze showroom

Maak van uw veranda een veelzijdige en uitnodigende plek waar u kunt ontspannen, entertainen en genieten van het buitenleven, het hele jaar door. Met onze glazen wanden bent u niet langer afhankelijk van de weersomstandigheden om van uw buitenruimte te kunnen genieten. Vraag vandaag nog een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom en laat uw droomveranda werkelijkheid maken met de prachtige glazen wanden van Veranda Zeeland.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >

Technische kenmerken

Altijd op uw exacte maat geleverd!
Onderrail in kleur EV1 Alu natuur
Zeer lage, gebruiksvriendelijke onderrail, slechts 17 mm
Verstelbare wielsets, 4 wielen per schuifdeel
Deuren voorzien van meenemers heen en terug
Optioneel cilinderslot mogelijk
Optioneel muurprofielen en muuraansluiting
Optioneel melkglas
Profielen gepoedercoat onder maritieme Qualicoat normering
Optioneel RVS handgreep
Optioneel reinigingssluiting
Optioneel tochtborstels t.b.v. glaspanelen
Geharde polyamide wielen, onderhoudsvrij gelagerd
10 jaar garantie!!*

*2 jaar op sloten en wielen.