veranda-zeeland-1

Glazen wand veranda

Zoek u naar een glazen wand voor uw veranda? Dat is een uitstekende keuze! Door glaswanden in uw veranda te plaatsen, creeert u namelijk uw eigen tuinkamer. Bij Veranda Zeeland kunt u terecht voor glaswanden van het hoogwaardige merk Verasol. Luxe glaswanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. Een Verasol veranda in combinatie met deze solide wanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin.

Een glazen wand laat u nog meer van uw veranda genieten

De volledige 10 mm dikke veilige glaswanden zorgen voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. De glasschuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar! Ontdek ook zeker de mogelijkheden van een vaste glazen wand of deur voor uw veranda bij ons! 

Glazen wand veranda

Maximaal ontspannen en genieten in uw tuin

Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Veranda Zeeland biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik door te kiezen voor een veranda met glaswanden.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze mooie showroom aan de Stekelweie 2 te Serooskerke. Hier heeft u de mogelijkheid de ideale glaswand voor uw veranda te bekijken of in overleg op maat te laten maken. U kunt rekenen op deskundig en vrijblijvend advies. Graag tot ziens bij Veranda Zeeland!

Technische kenmerken

Altijd op uw exacte maat geleverd!
Onderrail in kleur EV1 Alu natuur
Zeer lage, gebruiksvriendelijke onderrail, slechts 17 mm
Verstelbare wielsets, 4 wielen per schuifdeel
Deuren voorzien van meenemers heen en terug
Optioneel cilinderslot mogelijk
Optioneel muurprofielen en muuraansluiting
Optioneel melkglas
Profielen gepoedercoat onder maritieme Qualicoat normering
Optioneel RVS handgreep
Optioneel reinigingssluiting
Optioneel tochtborstels t.b.v. glaspanelen
Geharde polyamide wielen, onderhoudsvrij gelagerd
10 jaar garantie!!*

*2 jaar op sloten en wielen.