veranda-zeeland-1

Glazen wand veranda

Wilt u uw huidge veranda uitbreiden met een glazen wand voor nog meer buitenplezier? Door een overkapping uit te breiden met glazen (schuif)wanden creeert u uw eigen tuinkamer. Veranda Zeeland levert glaswanden van het hoogwaardige merk Verasol. Luxe glasschuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. Een Verasol veranda in combinatie met de solide glasschuifwanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin!

Veiligheidsglas met volledig doorzicht
De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. De glasschuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar! Ontdek de mogelijkheden van vaste glaswanden of glazen deuren. 

Glazen wand veranda

Maximaal ontspannen en genieten in uw tuin
Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Veranda Zeeland biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik.

Bezoek onze showroom
Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze mooie showroom aan de Stekelweie 2 te Serooskerke. U kunt rekenen op deskundig en vrijblijvend advies. Graag tot ziens bij Veranda Zeeland!

Technische kenmerken

Altijd op uw exacte maat geleverd!
Onderrail in kleur EV1 Alu natuur
Zeer lage, gebruiksvriendelijke onderrail, slechts 17 mm
Verstelbare wielsets, 4 wielen per schuifdeel
Deuren voorzien van meenemers heen en terug
Optioneel cilinderslot mogelijk
Optioneel muurprofielen en muuraansluiting
Optioneel melkglas
Profielen gepoedercoat onder maritieme Qualicoat normering
Optioneel RVS handgreep
Optioneel reinigingssluiting
Optioneel tochtborstels t.b.v. glaspanelen
Geharde polyamide wielen, onderhoudsvrij gelagerd
10 jaar garantie!!*

*2 jaar op sloten en wielen.