Pext overkapping

Pext Veranda's

Maak kennis met de houten Pext veranda. Een houten veranda van dit merk heeft door het gebruik van de natuurlijke materialen een zeer warme uitstraling. De constructie van een houten veranda is opgebouwd uit robuust Douglas Duplo of Lariks hout. De combinatie met aluminium beglazingsprofielen maakt een houten veranda van Pext onderhoudsarm. Veranda's van dit merk bestaan uit een unieke combinatie van robuust hout en aluminium profielen met polycarbonaat of glas.

Een Pext veranda biedt duurzaamheid

Het dak van de Pext veranda bestaat uit duurzame aluminium beglazingsprofielen voorzien van rubber, waarin we voor u de polycarbonaat of glazen platen monteren. Voor een extra luxe uitstraling heeft u ook de keuze uit een model met aluminium sierkliklijsten. Deze sierkliklijsten dekken de profielen en schroeven af en zijn verkrijgbaar in de kleuren blank aluminium, antraciet of gebroken wit.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >

Houten veranda Pext - Veranda Zeeland


Pext lichtstraat

Veranda Zeeland heeft ook lichtstraten van Pext in het assortiment. Een lichtstraat van Pext voegt veel natuurlijk licht toe aan uw woning. Dit extra licht vergroot het woongenot en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Zo verandert u een donkere kamer of keuken in een lichte en comfortabele ruimte. Daarnaast oogt de kamer direct ruimer.

Lichtstraat Lessenaar Pext - Veranda Zeeland
Lichtstraat Zadeldak Pext - Veranda Zeeland

Pext biedt drie types lichtstraten aan:

  • Lessenaardak
  • Zadeldak
  • Daklicht

Het lessenaardak en het daklicht zijn twee lichtstraten die onder een hoek van tien graden aflopen aan een zijde. Het verschil tussen deze twee lichtstraten is dat een daklicht slechts een glazen ruit heeft, waar een lessenaardak minimaal twee glazen ruiten heeft. 

Een zadeldak bestaat uit twee aflopende zijden, beide onder een hoek van tien graden. Een lichtstraat zadeldak bestaat dus te allen tijde uit een even aantal glazen ruiten.

Geïsoleerd en ongeïsoleerd

Een lichtstraat kan geïsoleerd en ongeïsoleerd geleverd worden. De geïsoleerde variant kan op een woning geplaatst worden. Dit type houdt dan ook de warmte vast doordat het van grenen hout gemaakt is en door het isolerende HR++ glas. Het tweede type, de ongeïsoleerde lichtstraat, is geschikt om op overkappingen en buitenverblijven geplaatst te worden. Dit type houdt geen warmte vast en kan geleverd worden inclusief enkel gelaagd veiligheidsglas.

Waarom een lichtstraat?

Een lichtstraat brengt tal van voordelen met zich mee, waaronder:

  • Veel natuurlijk licht in uw woning
  • Uw woning oogt groter door de lichtinval
  • Meerwaarde voor uw woning

Ontvang advies op maat

Onder uw veranda kan het snel donker zijn, zeker wanneer er veel bomen rondom uw woning staan of wanneer de zon regelmatig verdwijnt achter de wolken of achter andere gebouwen. Een lichtstraat is de perfecte oplossing voor dit probleem. In een niet geïsoleerde situatie is onze enkel gelaagde douglas variant de perfecte oplossing voor u. Hierdoor heeft u meer lichtinval in uw veranda. Heeft u een geïsoleerde buitenkamer en wilt u meer licht toevoegen? Dan adviseren wij om voor een geïsoleerde lichtstraat te gaan. U behoudt de warmte binnen uw buitenkamer en voegt een natuurlijke lichtbron toe waardoor u nog meer genieten van deze plek. Kom gerust langs bij onze showroom in Serooskerke voor advies over uw ideale Pext veranda en de samenstelling ervan.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >