Veranda Zeeland pand

Over Veranda Zeeland

Welkom bij Veranda Zeeland!

Veranda Zeeland uit Serooskerke is uw complete en professionele leverancier van veranda’s, tuinkamers, carports en schuttingen. Wij beschikken over een uitgebreidt assortiment en een zeer ruime showroom. Heeft u wensen voor een overkapping, tuinkamer of wilt u de bestaande overkapping uitbreiden met bijvoorbeeld glazen schuifwanden? Onze deskundige medewerkers geven u graag persoonlijk advies.

Merken Verasol, Pallazo en Pext

Een veranda of tuinkamer heeft vele voordelen. De populariteit ervan is de laatste jaren enorm toegenomen. Wij leveren veranda's van de merken Verasol, Pallazo en Pext. Deze veranda's en tuinkamers zijn betaalbaar en van een perfecte kwaliteit. Veranda Zeeland biedt u drie modellen veranda’s van het merk Verasol. De Greenline veranda, Profiline veranda en de Highline CUBE. Ook van het merk Pallazo bieden wij overkappingen in verschillende modellen. Tuinkamers zijn er in aluminium en met glazen schuifdeuren.

Naast veranda’s en tuinkamers levert Veranda Zeeland ook carports in diverse modellen en uitvoeringen. Ook behoren kunststof en aluminium schuttingen tot het assortiment. Deze schuttingen zijn bijvoorbeeld ook weer in te zetten als zijwand voor uw veranda of tuinkamer.

Bezoek onze showroom

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom aan de Stekelweie 2 te Serooskerke (uitsluitend op afspraak). U kunt rekenen op deskundig en vrijblijvend advies dus graag tot ziens!

Team Veranda Zeeland

Neem contact op >  Bekijk onze vacatures >

verandazeeland_over-ons_pand_sm01
verandazeeland_over-ons_pand_sm02
verandazeeland_over-ons_pand_sm03