Pallazzo overkapping

Pallazzo Veranda's

Een Pallazzo veranda brengt u veel plezier dankzij de diverse toepassingen en voordelen van dit merk. Bij ons vindt u de Veranda Sqope en een lamellendak van Pallazzo. Deze prachtige veranda's zijn verkrijgbaar in zowel open als gesloten varianten en bieden talloze uitbreidingsmogelijkheden met accessoires en opties, zoals glazen schuifwanden of verwarming. Hierdoor bent u uitstekend beschermd tegen wind, regen en kou, waardoor u nog meer kunt genieten van uw overkapping.

Veranda Pallazzo scope - Veranda Zeeland
Pallazzo Lamellendak - Veranda Zeeland


Een vrijstaande Pallazzo veranda of toch aanbouw?

De kubistische terrasoverkapping van Pallazzo is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Aangemoedigd door uw wensen en innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van 7000 mm te creëren. U bent daardoor vrij om uw overkapping in te richten zonder obstakels en u behoudt een onbelemmerd zicht.

Pallazzo Sqope vrijstaand - Veranda Zeeland

Strak ontwerp en natuurlijk licht

Een groot voordeel van een lamellendak is de minimalistische uitstraling. Een lamellendak past bij vrijwel elke woonstijl. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >


Lamellen zijn multifunctioneel

De veranda met lamellen is echt ideaal in gebruik. Een lamellendak doet u dicht voor schaduw en zet u open voor helder licht. Een ander voordeel: de warme lucht stijgt op en ontsnapt tussen de lamellen door. De lamellenoverkapping is hierdoor erg comfortabel. Een lamellendak biedt een effectieve bescherming tegen zon en regen, vooral op plaatsen die blootgesteld zijn aan de wind.

Pallazzo Lamellendak - Veranda Zeeland

Altijd een gewenst klimaat

Een Pallazzo veranda met een lamellendak is ontworpen als zonwering, waarbij de lamellen roteren en zo de zon perfect doseren. Bij regen wordt het regenwater afgevoerd van het gesloten dak naar de goten en de regenafvoer in de palen. Een veranda met een lamellendak is bij een regenbui door de aluminium profielen waterdicht.


Bezoek onze uitgebreide showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met een lamellendak? Bezoek de showroom van Veranda Zeeland! We voorzien u graag van informatie en tonen u het comfort van een Pallazzo veranda. Maak direct een afspraak of kom langs in de showroom.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen > 

 

Pallazo Sqope
Pallazo Sqope veranda