veranda-1-1800x500x1

"Na het inmeten werd onze nieuwe veranda volledig op onze maat na 3 weken geïnstalleerd!"

profiline4-1800x500-1-1800x500x1

"Wij verkozen Verasol® als merk, zeker omdat het een 100% Duits kwaliteitproduct is"

profiline9-1800x500-1-1800x500x1

"Wij zijn zeer tevreden met de bijpassende Profiline veranda zonwering!"

veranda-3-1800x500x1

Wij activeerden de 10 jaar garantie online middels het garantiecertificaat!

verasol-carport-antraciet-1800x500x1

"Uit de 14 Verasol® kleuren hebben wij de perfecte match gevonden die wij zochten!"

Veranda op maat

Wenst u graag een veranda op maat in uw tuin te laten plaatsen? Begrijpelijk, want de mogelijkheden met een veranda zijn ongekend. U geniet elk seizoen van het buitenleven, van de eerste lentezon tot laat in het najaar. Daarnaast bent u aangenaam beschut tegen de wind. Ontdek de vele voordelen van een veranda in uw tuin of vakantieverblijf en breng ook meer tijd buiten door op uw terras, terwijl u aangenaam beschut bent. 

Een veranda op maat laten plaatsen? Wij zijn er voor u

Veranda Zeeland biedt u een breed assortiment veranda's van verschillende merken. Daarnaast heeft u keuze uit vele verschillende opties om uw veranda geheel op maat samen te stellen, zodat al uw wensen ingewilligd worden. De ideale grootte, kleur, het gewenste design - bijvoorbeeld een moderne veranda? Wij zorgen dat het aanlsuit op uw behoeften. De veranda's die wij leveren zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. 

De voordelen van een veranda met glazen wanden

Een veranda zorgt voor sfeer en houdt ook uw barbecue en tuinmeubels droog in de natte maanden. Een comfortabele aanvulling op uw veranda is een glazen schuifwand. Daarmee geniet u bij kouder weer ook van uw veranda, die verandert in een tuinkamer dankzij de schuifwanden. Bij slecht weer houdt u de glazen schuifwanden dicht. Is het mooi weer? Dan zet u de glaspanelen eenvoudig open.  

Veranda op maat laten maken

Verschillende merken veranda's

Met een veranda op maat van Veranda Zeeland geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Wij bieden u drie merken veranda's. Dit zijn Verasol, Pallazzo en Pext.

  • Verasol: Aluminium veranda's
  • Pallazzo: Aluminium veranda's en lamellendaken
  • Pext: Houten veranda's en lichtstraten

Daarnaast heeft u keuze om de veranda verder uit te breiden, zoals ledverlichting of een heater voor meer comfort. Maak kennis met ons grote aanbod veranda's.

Veranda op maat

Profiteer van onze services

Veranda Zeeland is gevestigd in Serooskerke, maar levert veranda's in heel de provincie Zeeland. We bieden u daarbij perfecte service en garantie. Wilt u meer weten of wilt u een offerte ontvangen voor uw veranda op maat? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden of bezoek onze showroom in Serooskerke.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >