veranda-zeeland-3-1

Veranda aan huis

Bent u aan het overwegen om een veranda aan huis te laten plaatsen? Dan bent u bij Veranda Zeeland aan het juiste adres. Wij bieden een groot aanbod veranda's van verschillende merken. Ontdek ook ons ruime aanbod en breng eens een bezoek aan de inspirerende showroom in Serooskerke.

Ons uitgebreide aanbod aan veranda's
Veranda Zeeland biedt u een breed assortiment veranda's van de merken Verasol, Pallazo en Pext. De veranda's die wij leveren zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Daarnaast heeft u keuze uit vele verschillende opties om uw veranda volledig naar wens samen te stellen, zoals wanden van glas, ledverlichting of een heater voor meer comfort.

Kies voor een veranda aan huis met een glazen wand
Een veranda vast aan uw huis laten plaatsen biedt u vele voordelen. De veranda zorgt voor sfeer en houdt bijvoorbeeld uw barbecue en tuinmeubels droog. Een comfortabele aanvulling op uw overkapping is een glazen schuifwand. Door de veranda uit te breiden met glazen schuifwanden creëert u een tuinkamer. Daarmee geniet u bij kouder weer ook van uw overkapping. Bij slecht weer houdt u de glazen schuifwanden dicht en bij mooi weer zet u de glaspanelen eenvoudig open. 

Veranda aan huis Verasol

Veranda van Verasol
Met een Verasol veranda vast aan uw huis geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Verasol biedt u drie type veranda's: Greenline, Profiline en de Verasol CUBE. Het merk Verasol levert u altijd een passende overkapping naar wens.

  • De Greenline veranda is verrassend compleet en uit te breiden met verschillende opties.
  • Profiline veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is geheel aan te kleden naar uw wensen.
  • De Verasol CUBE is met recht een Highline. Strak en stijlvol design op hoog niveau. Een moderne veranda in twee inspirerende kleuren met een natuurlijk lichtinval voor optimaal comfort.

Deel uw wensen met onze medewerkers
Wilt u meer informatie ontvangen over onze veranda's? Breng dan eens een bezoek aan de showroom in Serooskerke van Veranda Zeeland. Wij bieden u perfecte service en garantie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder de ideale veranda aan uw huis vast te laten maken, eventueel met glas.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >