tuinkamer-slider-lp

Tuinkamer aluminium

Bent u aan het overwegen om een aluminium tuinkamer aan te schaffen? Daar krijgt u zeker geen spijt van! In een tuinkamer bent u beschermd tegen weer en wind en het geeft u tevens een vrij uitzicht over uw tuin. Een aluminium tuinkamer is gegarandeerd een meerwaarde voor uw huis of vakantieverblijf. Bij Veranda zeeland leveren we tuinkamers van het merk Verasol.

Veranda met glasschuifwanden is tuinkamer
De tuinkamers die Veranda Zeeland levert is een combinatie van een Verasol veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Een aluminium tuinkamer wordt geheel op maat gemaakt, zonder dat een meerprijs wordt doorberekend. Zo weet u wat de prijs is en bieden wij garantie voor meer buitenleven! De aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie. De glasschuifwanden van Verasol zijn vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas.

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren geopend. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af. Veranda Zeeland helpt u graag bij de exacte details van uw project.

Aluminium tuinkamers in diverse prijsklassen
De tuinkamers van Veranda Zeeland zijn beschikbaar in negen uitvoeringen met verschillende prijsklassen. Zo bieden wij voor iedereen een geschikte tuinkamer. Onze tuinkamers zijn standaard uitgevoerd met duurzame schuifdeuren, volledig afsluitbaar met cilinderslot en daarnaast zijn de zijwanden standaard voorzien van draaikiepramen.

Contact
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een Verasol tuinkamer bij u thuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons of kom langs in de showroom. Wij staan graag voor u klaar.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >

Schuifdeuren voorzien van slot
Maatwerk mogelijk
Meervoudige schuifdeuren mogelijk
Puien voorzien van 24 mm iso-glas
Keuze uit 12 standaard kleuren
Zijwanden optioneel te voorzien van draai-kiepwanden
Duurzame oplossingen

Meer informatie over de Aluminium tuinkamer:

tdm-sliders-tuinkamers-aluminium

“Wij hebben gekozen voor aluminium afsluitbare schuifwanden met isolatieglas.”

tdm-sliders-tuinkamers-aluminium2

“Wij verkozen Verasol® als merk, zeker omdat het een 100% Duits kwaliteitproduct is.”

tdm-sliders-tuinkamers-aluminium3
tdm-sliders-tuinkamers-aluminium4