overkapping zeeland

Overkapping op maat

Bent u op zoek naar een specialist om een overkapping op maat te laten maken.  Dan bent u bij Veranda Zeeland aan het juiste adres. Wij zijn dé Veranda leverancier van de provincie Zeeland. De mogelijkheden met een overkapping zijn ongekend. U geniet elk seizoen van het buitenleven, van de eerste lentezon tot laat in het najaar. 

Hét adres voor uw overkapping op maat

Veranda Zeeland biedt u een breed assortiment overkappingen van verschillende merken. De overkappingen die wij leveren zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Daarnaast heeft u keuze uit vele verschillende opties betreft uw overkapping, zoals of u liever een vrijstaande overkapping of een overkapping aan huis wilt. Er zijn opties te over.

Overkapping op maat laten maken met glazen wand

Een overkapping zorgt voor sfeer en houdt ook uw barbecue en tuinmeubels droog in de natte maanden. Een comfortabele aanvulling op uw overkapping is een glazen schuifwand. Daarmee geniet u bij kouder weer ook van uw overkapping. Bij slecht weer houdt u de glazen schuifwanden dicht. Is het mooi weer? Dan zet u de glaspanelen eenvoudig open. Door het toevoegen van glaswanden creëert u een tuinkamer.

overkapping op maat

Verschillende merken overkappingen

Met een veranda van Veranda Zeeland geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Veranda Zeeland biedt u drie merken overkappingen. Dit zijn Verasol, Pallazzo en Pext.

  • Verasol: Aluminium veranda's
  • Pallazzo: Aluminium overkappingen en lamellendaken
  • Pext: Houten veranda's en lichtstraten

Daarnaast heeft u keuze om de overkapping in uw tuin verder uit te breiden, zoals LED-verlichting of een heater voor meer comfort. Maak kennis met ons grote aabod veranda's.

Overkapping op maat

Overkapping op maat kopen? 

Veranda Zeeland is gevestigd in Serooskerke maar leveren uw overkapping op maat ook in heel Zeeland en daarbuiten. We bieden u bij Veranda Zeeland perfecte service en garantie. Wilt u meer weten of wilt u een offerte ontvangen? Bezoek onze showroom in Serooskerke.

Offerte aanvragen >   Contact opnemen >