bozarc-camper-carport-1

Parkeer uw camper veilig onder een BOzARC camper carport

Wie zijn camper graag op een stijlvolle manier thuis wil parkeren én optimaal wil beschermen tegen weersinvloeden, is bij BOzARC aan het juiste adres. Met een kwalitatieve BOzARC overkapping uit onbreekbaar polycarbonaat vermijdt u dat hevige regen, hagel of vallende takken schade aanrichten aan uw camper. Zo hebt u met andere woorden jarenlang plezier van uw trouwe reisgenoot! Bovendien kunt u de camperoverkappingen:

 • tegen de gevel zetten, vrijstaand of dubbel gebruiken (zodat ook uw wagen beschermd is),
 • laten plaatsen zonder dat uw terras of oprit hoeft opengebroken te worden,
 • op maat laten maken dankzij het gebruik van bolgewrichten.


Eigenschappen

Welke type overkapping kies jij?

Welk type overkapping het bij je past hangt af van je beschikbare ruimte en of je naast je camper, ook je wagen wil parkeren. Je hebt de keuze uit verschillende toepassingen.

Tegen de gevel
Vrijstaand
Dubbel gebruik

De perfecte overkapping voor jouw camper

Een BOzARC-overkapping kan van verschillende soorten dakbedekkingen worden voorzien. Ze zijn allemaal gemaakt van onbreekbaar massief polycarbonaat, maar hebben verschillende functies. We bekijken samen welke soort bescherming het meest geschikt is voor jouw situatie.

Doorzichtige dakbedekking

Wil je genieten van een optimale lichtinval? Met een doorzichtige dakbedekking krijg je altijd voldoende licht binnen, zelfs wanneer de overkapping tegen een gevel met ramen staat.

Warmtewerende dakbedekking

Wie zijn camper graag koel houdt in de zomer, kiest het best voor een warmtewerende dakbedekking. De temperatuur blijft laag, maar de overkapping laat wel nog al het zonlicht door.

Zonwerende dakbedekking

De zonwerende dakbedekking heeft een wit dak, waardoor ook zonlicht gedeeltelijk wordt tegengehouden. Zo creëer je moeiteloos een extra schaduwplekje voor je camper.

Een carport voor je caravan

Om jarenlang van je caravan te genieten, moet je hem veilig kunnen stallen. Regen, hagel, afwaaiende dakpannen, vallende takken, ... Met een carport ben je er zeker van dat je caravan altijd optimaal beschermd wordt. Zo beleef je er volop plezier aan, elk jaar opnieuw!

Caravancarports op maat

Caravans zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook de beschikbare ruimte naast je woning of in je tuin varieert. Daar spelen we bij BOzARC slim op in. Net zoals onze carports voor campers worden ook onze caravancarports op maat gemaakt. Dankzij de gebogen dakstructuur zonder dwarsbalk benut je de volledige hoogte.
Tip: wil je niets aan het toeval overlaten en je caravan optimaal beschermen? Ga dan voor zijwanden!

Carport voor je caravan in meerdere uitvoeringen

Heb je een klassieke, moderne of landelijke woning? Wij garanderen dat de carport voor je caravan perfect bij de stijl van je huis past. De profielen van onze carports zijn namelijk verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De dakbedekking bestaat uit het oerdegelijke materiaal polycarbonaat. Als extraatje bieden we tien jaar garantie tegen het breken en het barsten van de platen.
Interesse in een carport voor je caravan? Neem contact met ons op en vraag een offerte op maat aan! Onze experts staan je bij met raad en daad!

BOzARC is de specialist in overkappingen, welke worden geleverd in standaardmaten en in maatwerk! De overkappingen kunnen met één of meerdere zijden tegen een gevel of vrijstaand worden geplaatst.

Algemene eigenschappen

Regenwater afvoer/ dakgoten:

BOzARC biedt twee types geëxtrudeerde aluminium dakgoten, samen met het hechtsysteem goed voor aluminiumkwaliteit F22.

 • Type 100 geleverd voor alle standaardmaten tot 9 meter
 • Type 115 geleverd voor extra lange overkappingen buiten de standaardmaten

De dakgoten worden ook gepoederlakt in dezelfde kleur als het frame.

Regenwater afvoer opties:
 • Via een zichtbare geplaatste afvoerbuis met diameter 40 mm of 50 mm
 • Via de steunpaal.
Oppervlaktebehandeling aluminium:

Alle aluminium onderdelen worden eerst ontvet, gebeitst en gespoeld. Daarna gechromateerd terug gespoeld en gedroogd. Als afwerking wordt een poederpolyesterlak aangebracht op alle zichtbare onderdelen. De lak heeft een garantie van 10 jaar.

Kleuren

De BOzARC standaardkleuren:
 • Zilvergrijs
 • Bruin (RAL 8019)
 • Antraciet grijs (RAL 7016)
 • Wit (RAL 9010)
 • Crème wit (RAL 9001)

Op aanvraag zijn alle andere RAL kleuren verkrijgbaar.

Fundering opties:

 • Fundering met palen
 • Fundering met voetplaten

Muurbevestiging

De muurbeugels zijn vervaardigd van warm gegalvaniseerd stalen L-profielen. De montage wordt ter plekke bepaald door onze technische adviseurs en is geheel afhankelijk van de gevelkwaliteit.